avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Acordare spor de grupa
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Acordare spor de grupa

Buna ziua, am intrat in pensie de varsta fara limita de varsta in 1996, pentru un handicap locomotor congenital. Vechimea la intrarea in pensie era de 27 ani si cateva luni (cu tot cu sporul de ani acordat grupaei a2a, deoarece am lucrat in sectie de contagioase, 20 ani fara spor). Spor de grupa (ca si venit) nu mi s-a acordat deoarece mi s-a comunicat ca nu pot beneficia de doua legi. Dar la 60 ani am intrat in pensie de varsta, iar incepand cu 1998(post protezare de sold) am lucrat la un cabinet particular cu carte de munca, deci la intrarea in pensie de varsta avem peste 30 ani lucrati. Cu toate astea mi s-a comunicat ca tot nu pot beneficia de spor de grupa(ca si venit), deoarece nu am 30 ani de cotizatie. Va rog sa ma lamuriti. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alidoi , utilizator 15:25, 24 Septembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei actiune in instanta laurasuteu laurasuteu • Am gasit pe net urmatoare cerere: Subiect: Recalcularea pensiei - actiune in instanta Domnule ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei - actiune in instanta Popa Teapa Popa Teapa Domnule Preşedinte Subsemnatul………………….…,domiciliat ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie grupa i martamihali martamihali Buna seara. Am iesit la pensie in anul 1995 in baza Legii nr.3/1977, am lucrat in grupa I 23 ani.In anul 2007 m-i sa recalculat pensia conf OUG4/2005 aprobata ... (vezi toată discuția)