avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala - nevoie avocat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala - nevoie avocat

Buna ziua,

As dori sa aflu ce urmari poate avea o fapta comisa in jurul varstei de 16 ani, eu acum fiind majora? Ce fel de avocat este nevoie sa contactez pentru o astfel de problema?

Multumesc anticipat.
Buna ziua!

In functie de fapta se vor stabili si urmarile. Va recomand sa va angajati un avocat specializat pe drept penal.

Cu stima.
Conteaza varsta la care ati savarsit infractiunea.
Minorul care are vârsta între 14 şi 16 ani răspunde penal numai dacă se dovedeşte că a săvârşit fapta cu discernământ, dupa 16 ani răspunde penal potrivit legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspundere penala ContSters120726 ContSters120726 UN PUSTI DE 14 ANI RASPUNDE PENAL PENTRU FAPTELE SALE SAU NUMAI DUPA MAJORAT. Care varsta se i-a in considerare ?Atunci cind a comis fapta sau cind se judeca? (vezi toată discuția)
Confuzie carlaioana carlaioana Minorii de 14 ani pot Răspunde penal pentru infracțiunile comise ? Iar daca au trecut noua luni de la comiterea infracțiunii se mai poate întâmpla ceva ? ... (vezi toată discuția)
Inselaciune online asdew asdew Buna ziua ! am cateva intrebari carea as dori sa vi le adresez ... acum cateva zile am cumparat prin intermediul internetului de la o persoana minora un produs ... (vezi toată discuția)