avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozite -confectionare bijuterii.
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozite -confectionare bijuterii.

Buna seara , va rog sa imi spuneti care sunt impozitele si taxele platite de o societate cu domeniu de activitate , confectionare bijuterii, (cum se calculeaza si cum se declara)?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 23:17, 24 Septembrie 2014
Va infiintati o societate de tip srl cu plata impozitului pe venit de 3% din cifra de afaceri (vanzari) pe care il veti declara trimestrial in declaratia 100 si tot trimestrial il platiti. Nu veti putea deduce din baza de impozitare niciun fel de cheltuieli decat valoarea din factura de achizitionare casa de marcat daca veti fi nevoit sa o achizitionati (daca optati sa va vindeti personal produsele printr-un chiosc).La inceput nu veti fi obligat sa va declarati platitor de tva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe profit danabra danabra doresc sa infiintez un SRL si vreau sa stiu ce impozite (si alte taxe) am de platit statului lunar ( trimestrial, anual) (vezi toată discuția)
Intrebari pfa guest31ro guest31ro Buna ziua, M-ar interesa si pe mine cateva detalii legat de PFA, sper sa ma poata ajuta cineva. As vrea sa stiu daca mai exista limita pentru cifra de ... (vezi toată discuția)
Declaratii de depus firma nou infiintata CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 firma este o sapt infiintata , fiind sfarsit de an ce declaratii trebuie sa depun? (vezi toată discuția)