avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Incasare diferenta impozit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Incasare diferenta impozit

Sunt inregistrata fiscal din septembrie 2013 pentru activitati de traducere.
Pentru anul 2013 am estimat un venit care a rezultat a fi mai mare decat cel realizat. In urma regularizarii, am primit acum doua saptamani decizia de impunere din care rezulta ca am de recuperat 960 RON. Am fost la ANAF, iarinspectorul fiscal de care apartin mi-a zis ca anul viitor voi incasa banii, dupa ce se face un control, pentru a se vedea cat am realizat pe 2014.
Imi puteti spune ce legatura are? Stiam ca diferentele stabilite in minus pe 2013 se incaseaza in 2014, nu in 2015.
Cum pocedez pentru a-mi recupera banii?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:39, 26 Septembrie 2014
Depuneti in scris la ei la registratura o cerere scrisa si copie dupa decizia primita. Sa aveti platite la zi in acest an toate obligatiile pentru ca altfel ei o sa acopere datoriile cu banii pe care trebuie sa vi-i restituie. Si apoi sa faceti contestatie dar sa aveti un raspuns scris de la ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de regularizare andreigabriela23 andreigabriela23 Sunt inregistrata fiscal pentru activitate de traducere si interpretare din Septembrie 2013. Conform deciziei de impunere pe respectivul an mi-am platit ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii platiti ca impozit in 2013? liveomars liveomars In octombrie 2013 am infiintat un PF-profesie liberala,am declarat un venit estimat mult mai mare,nu am avut incasari,decat cheltuieli,am platit impozitul 16% ... (vezi toată discuția)
Declarare venituri anticipate pe 2014 voicudamian voicudamian Fiind PFA - traducator cu activitate inceputa si declarata la 1.07.2013, as dori sa stiu pentru ce suma trebuie sa intocmesc declaratia de venituri anticipate ... (vezi toată discuția)