avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata pierderilor de caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata pierderilor de caldura

Eu m-am debransat de la caldura, de vreo 2 ierni, si am tot platit nu stiu ce pierderi de caldura, ba pe scara, ba din apartament, dar tin sa sublinie ca pe scaranu sunt calorifere, iar prin apartamentul meu nu mai trec tevi. Am centrala pe gaz, si nici nu locuiesc in apartament ca sunt plecat. Cand stau in apartament aceste pierderi ma costa mai mult decat consumul de gaz. Vreau o lamurire in acest sens daca este legal ceea ce fac serviciile comunale si daca eu pot face ceva in acest sens. Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Modica , utilizator 13:44, 30 Septembrie 2014
Nu este drept sa fie asa, insa trebuie sa va lamuriti cu conducerea Asociatiei si cu Serviciul din primărie care se ocupa cu asoc. de prop.
In temeiul disp L ntr 230/2007 art 10 solicitati oficial presedintelui sa clarifice situatia
Chiar daca nu locuiti efectiv in imobil,chiar daca nu aveti tevi in apartament aveti obligatia sa achitati parti comune
In temeiul disp HG nr 1588/2007 art 12 a al c si d aveti dreptul sa contestati valoarea lunara impusa in lista de intretinere in termen de 10 zile de la afisare
Presedintele de asociatie are obligatia sa raspunda la contestatie in termen de 7 zile
Caldura vine prin subsol. Tevile de la subsol sunt perfect izolate?
Imobilul este debransat de la sistemul centralizat de incalzire ?
Nu cred ca sunt izolate tevile de la subsol dar nu inteleg de ce ar fi problema mea asta.

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza incalzirea la bloc pentru cei cu centrale? 13anamb 13anamb Nu stiu conform caror legi este calculata plata caldurii pentru cei care au centrale la bloc, sau dupa ce formule se face. Am centrala, stau la bloc si vad ca ... (vezi toată discuția)
Reglementari privind calculul caldurii livias livias pe scara pe care locuiesc sunt 15 apartamente, din care 13 sunt debransate de la CET. Calculul caldurii la cele 2 apartamente ramase bransate se face de catre ... (vezi toată discuția)
Calcul caldura spatii comune patrichi_stefan patrichi_stefan Buna ziua. Urmeaza o adunare a locatarilor, si as vrea sa pun problema repartizarii caldurii pt spatii comune si tevile care traverseaza apartamentul. Eu sunt ... (vezi toată discuția)