avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... EXPERTIZA PSIHIATRICA PRESEDINTE ASOCIATIE
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

EXPERTIZA PSIHIATRICA PRESEDINTE ASOCIATIE

Domnilor..poate vi se pare o prostie..dar nu e...eu doresc sa cer expertiza psihiatrica presedintelui de asociatie ..pot sa fac acest lucru?care ar fi procedurile?deoarece eu sunt in proportie de 99% sunt sigur ca este un om nebun..sufera de schizofrenie sau o alta boala psihica..eu din ce am citit pe google si la comportamentul lui..schizofrenia s-ar plia cel mai bine..deviatii grave de comportament..in opinia mea e un pericol public..sincer..e un pericol pentru orice cetatean..deci la el e problema mare ar fi violenta..el se enerveaza imediat din orice...fara motiv..si are apucaturi..pune mana pe par si da in cap..a batut in asociatie de vreo 10-15 ani de cand e ..a batut femei...nu are scrupule...a bagat lumea in sperieti...si asi vrea sa cer o expertiza.o sa merg si la primarie sa-i fac o plangere in scris in acest sens...dar nu il pot da in judecata ca este nebun..dar o expertiza psihiatrica ma gandesc ca asi putea cere ...
Cel mai recent răspuns: portocala142002 , utilizator 13:58, 27 Septembrie 2014
Este hazardat a emite diagnostic de incadrare comportament si indicarea afectiunii
Numai comisia de specialitate sau de expertiza medicala,la cererea autoritatilor =parchet sau instanta de judecata pot dispune efectuarea de expertiza psihiatrica
Persoanele agresate nu au sesizat autoritatile ?
Daca precizati astfel de comportament deviant,cum persoanele agresate si restul proprietarilor ,accepta mentinerea in functia de presedinte de asociatie a respectivei persoane ?
In niciun caz nu puteti solicita expertizarea persoanei in cauza printr-o cerere adresata primariei.

Cel mai cuminte si de bun simt sfat este sa il schimbati din functie conform procedurilor legale.
care is procedurile legale sa il dam jos?dvs trebuie sa intelegeti ca lumea nu ridica capul din pamant in fata lui...si oamenii destepti capabili..cu functii din cartier..nu au timp..nu`si bat capul..nu se complica..nu doresc un conflict cu un om care provoaca conflict...cu totii il numesc nebunu de la asociatie...ce trebuie sa fac sa il dau jos?ca de strans semnaturi strang 90% ...eu mai mult decat sa strang niste semnaturi nu pot face..dar nu stiu procedurile..
Convocati adunarea generala.
Intocmiti un convocator unde specificati ca la data de 19 octombrie 2014 ora 10 se convoaca adunarea generala a asociatie XXX in amfiteatrul A3 din Universitatea ZZZ. Ordinea de zi: alegerea comitetului executiv si a comisiei de cenzori ai asociatiei.
Pe acest convocator sa semneneze cat mai multi proprietari (minim 20%) si aveti adunarea convocata legal.
La ora si locul stabilit, tineti adunarea generala care poate lua hotarari daca sunt prezenti peste 50% din membrii asociatiei.
Nu stiu domnilor ce sa mai zic..eu nu am nici cum sa-l dau in judecata fiindca omul refuza sa-mi raspunda la cererea in scris pe care i-am facut`o...am numarul de inregistrare in urma cererii depuse...eu in cazul asta ce-i pot face?eu numai in baza raspunsului lui in scris pot face ceva..eu daca nu am un raspuns in scris de la el ..nu am ce face..ca si oamenii din cartier au spus..trebuie sa imi dea un raspuns in scris pentru ca altfel nu avem ce face...am stabilit cu totii sa il dam jos..deja nu mai lupt singur..numai ca eu vreau sa rezolv problema mea cu semnatura...e foarte important sa-l expediem..dar trebuie sa rezolv problema asta ca eu am pierdut ceva timp si bani din cauza acestui abuz...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza psihiatrica proprietar apartament vali2015 vali2015 Buna ziua, Sunt administrator la un bloc, iar unul dintre proprietarii de apartament imi creaza probleme de natura urmatoare: - ma cheama in casa la el ... (vezi toată discuția)
Asociația de proprietari din cartier a stabilit o taxă lunară de 20 de lei ca fond care să fie folosit când va fi nevoie de reparații. există lege care să mă oblige să o plătesc? sebi1982 sebi1982 Recent, asociația de proprietari din cartierul în care locuiesc a decis ca, începând de luna viitoare, fiecare familie din cartier (sunt sute de familii) ... (vezi toată discuția)
Presedintele imi refuza semnarea pentru montarea centralei termice romindinu romindinu Buna ziua, Trec printr-o situatie foarte stresanta si as dori ajutorul cuiva cu orice fel de informatie. Am achizitionat un apartament intr-un bloc vechi ... (vezi toată discuția)