avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN 6619
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN 6619

Buna ziua,

Referitor la CAEN 6619 , mai este obligatorie conditia ca acesta sa fie cod unic sau poate fi si activitate secundara?

Multumesc

6619 este supus conditiei de a fi obiect principal de activitate. Verificati in acest sens [ link extern ] .
Linkul corect [ link extern ]
Multumesc. Din ceea ce am vazut eu, trebuie sa fie proncipal nu si unic.
Sper ca am citit corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod 6619 sau 7022 rbtm rbtm Sunt o persoana fizica cu intentia de a deveni consultant financiar pentru o banca. Stiu ca pot fi platita ca PF, PFA sau SRL. Intrebarea este urmatoarea ... ... (vezi toată discuția)
Infiinatre srl d Cabiniuc Lucian Cabiniuc Lucian Buna ziua, pentru infiintarea unui SRL D, se poate mentiona ca si activitate secundara - CAEN 6619, “Activităţi auxiliare intermedierilor financiare, ... (vezi toată discuția)
Cod caen 6622 PEOPLE MANAGEMENT PEOPLE MANAGEMENT Buna ziua! O societate are cod caen principal 6619 Activitati auxiliare intermedierilor financiare...., doreste sa adauge si sa autorizeze un cod caen secundar ... (vezi toată discuția)