avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod caen 6622
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod caen 6622

Buna ziua! O societate are cod caen principal 6619 Activitati auxiliare intermedierilor financiare...., doreste sa adauge si sa autorizeze un cod caen secundar 6622 Activitati ale agentilor si broker-ilor de asigurari. Acesta din urma , fiind pe lista obiectelor de activitate unice, se poate face acest lucru? Multumesc

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru srl alinapatrevita alinapatrevita Buna tuturor, va rog sa ma lamuriti si pe mine, in cazul unei SRL care din codurile CAEN le pot folosi in activitati de intermediere comerciala sau pe baza ... (vezi toată discuția)
Adaugare coduri caen refuzat de onrc dyna_dyanna dyna_dyanna Buna ziua M-am intalnit cu o situatie care imi da de gandit.Va rog sa ma lamuriti. Am fost la Registrul Comertului; unde am solicitat sa imi adauge noi ... (vezi toată discuția)
Completare activitate secundara caen 6619 LoredanaNuta LoredanaNuta Buna ziua, Am un IMM caruia vreau sa ii completez obiectul de activitate cu activitate secundara caen 6619. Activitatea este de colaborare cu un broker de ... (vezi toată discuția)