avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... DEBUTUL PRECOCE-arhiva fisa medicala -policlinica de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

DEBUTUL PRECOCE-arhiva fisa medicala -policlinica de stat distrusa , in fisa medicului de familie apare o singur inregistrare in 2002 \"timpan perforat..\"

CE NE facem cu SANATATEA care ne distruge DREPTURILE, nu mai exista arhiva din copilarie, cum sa facem dovada debutului PRECOCE , voi stiti ceva ? Eu am handicap auditiv , timp de 5 ani la 33 lei am fost persoana cu handicap in baza fisei medicale-MEDIC DE FAMILIE si adresa ca arhiva e distrusa dar medicul specialist confirma ca TIMPANOPLASITA nu se poate face pentru ca e handicap - puroi si antibiotice +vechimea perforatiei se face evantai si cade si soc cand am audiograma peste 70 % vor DEBUTUL, voi ce intelegeti ?!!! DE MIC COPIL , numai parinti mai pot declara la notar un istoric in lipsa arhivei DISTRUSA de inundatii, am avut otite si otite repetate, am fost operat si de fostul ministru al SANATATII la 5 ani in PETRU GROZA.
CE SE INTAMPLA, distrug probe ca sa nu putem face DOVADA ?
CATI ROMANI traiesc acest genocid in incalcarea DREPTURILOR ?
CU ce sa dovedesc ca ei oricum ne dadeau doar tratament antibiotic nu ne spuneau ce vad !
ne ascundeau si handicapul, cum sa dovedim ?
sunt sute de mii de registre in care an si a cata fila apare numarul de inregistrare pe CNP si nume si diagnosticul lor care era doar verbal ?!
la orice spital mergeam, mergeam cu bilet de trimitere de la medicul de familie, unul a murit de unde sa iau datele ,arhiva ?
de ce am platit SANATATE daca ei ne cer acte medicale ?!!
care sunt serviciile lor in final ?
NOI am muncit nu am stat in spitale !!!
AVEM VECHIME peste 17 ani !
actualul specialist nu poate stabili VECHIMEA handicapului, ce fac astia cu noi in FINAL ?!
NOI in 2014 nu avem prfesionisti, medicul meu ORL din 2012 a specificat ca e din copilarie perforatia , un timpan cade in decenii pana se usuca nu in 1-2 ani !
inaintea lui au fost foarte multi care imi dadeau tratament si unul smecher a vrut sa mi puna petec pentru 600 de EURO , cu altul m am ars ca mi a promis si m a plimbat cu tratamente si tratamente la domiciliu !
am trecut prin COSMAR incat am si renuntat si din lipsa de bani .
nu se cicatrizeaza e mereu cu polipi si puroi .
eu imi doresc foarte mult timpanoplastia dar daca nu se usuca urechea cum sa o fac ?
Ultima modificare: Vineri, 26 Septembrie 2014
lexoradeanu, utilizator

Alte discuții în legătură

aveti model de contestatie decizie grad de handicap pentru judecator ? olden olden aveti un model de contestatie adeciziei stabilire grad de handicap pentru judecator ? ce inseamna [b]respinge contestatia [/b]... impotriva certificatului ... (vezi toată discuția)
Victima unei culpe medicale vali_ned vali_ned Buna seara Va rog ajutati-ma cu cateva sfaturi juridice. In anul 2008 am fost victima unui doctor care din culpa medicala mi-a distrus sanatatea. Mai exact ... (vezi toată discuția)
Victima unei culpe medicale - rog ajutor vali_ned vali_ned Buna seara dl avocat. Ma numesc Apreutesei Mariana, din loc. Gelu, jud Timis. Va rog ajutati-ma cu cateva sfaturi juridice. In anul 2008 am fost victima ... (vezi toată discuția)