avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Intrebare legate de onorarii
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Intrebare legate de onorarii

Buna ziua,

As dori sa va intreb daca este adevarat ca avocatii care fac munca pro bono sunt acuza-ti de evaziune fiscala.Am inteles ca din onorariu 33% vine la stat.Si de asemenea daca lucreaza ieftin poate fii acuzat.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:40, 30 Septembrie 2014
Nu este adevarat.
avnic a scris:

Nu este adevarat.


Deci avocatul isi stabileste onorariul poate fii si 1 mil de euro pe o reprezentare si judecatorul nu zice nimic.De asemnea poate fii zero pentru ca poate argumenta faptul ca se cunosc clientul si avocatul si nu doreste sa ceara bani.
Asa se intampla?
Sper ca nu sunteti avocat,intrebarile denota o necunoastere totala a realitatilor profesiei.Puteti stabili orice onorariu vreti important este sa gasiti client care sa vi-l achite,chiar in cazul reducerii onorariului de catre judecator,aceasta reducere nu afecteaza relatia/onorariul dintre client si avocat.In ceea ce priveste munca pro-bono aceasta poate imbraca multe aspecte nu numai reprezentare in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de asistenta juridica anca.popescu anca.popescu trebuie s-o reprezint pe cumnata mea la ONRC evident, nu pot sa-i iau bani ce trec in contractul de asistenta juridica la onorariu? (vezi toată discuția)
Divort+partaj Coriina111 Coriina111 Este vreun avocat pe aici care ma poate ajuta la inceput pro bono si la sfarsitul partajului sa ii fie plătit onorariu? Găsesc un om cu suflet? (vezi toată discuția)
Urgent:avocat apara sot-mandat sau imputernicire av.? dandanaua dandanaua Sotul avocatului este reclamant intr-un litigiu (contencios).Poate avocatul sa-si apere sotul? In ce fel? Cu contract de asistenta si reprezentare juridica si ... (vezi toată discuția)