avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Interpretare plan de incadrare in zona
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Interpretare plan de incadrare in zona

Buna seara,

In contextul unui plan de incadrare in zona, ce semnificatie au prescurtarile din plan?

Ma intereseaza in special prescurtarile "L" si "F".
Banuiesc ca prescurtari precum Pş reprezintă păşune, CC - curţi şi constructii, etc.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: FLORIN FLOREA , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 20:50, 28 Septembrie 2014
Aceste litere pot fi interpretate ca L = lac; F=fantana.
L-livada F-faneata...depinde si ce plan detineti...daca este un plan cadastral

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere teren din circuit agricol G.V. G.V. Buna ziua, am o intrebare, am un teren intravilan, si vreau sa construiesc pe el.La primarie mi-a spus ca nu se da autorizatie de contruire pana cand nu este ... (vezi toată discuția)
Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am un certificat de urbanism pentru construire casa ... mugurel84 mugurel84 Buna ziua. Am un certificat de urbanism pentru construire casa pe un teren impartit in CC, Arabil, Fanete. Teoretic Casa nu se poate construi decat pe ... (vezi toată discuția)