avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Covrigaria fonduri EU
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Covrigaria fonduri EU

buna, as dori sa deschid o afacere cu o covrigarie patiserie la mine in oras as vrea sa stiu sunt fonduri europene pt aceasta afacere(eu am 27 ani)capitalul necesar il detin pt a incepe afacerea dar as vrea sa stiu daca e cineva care se pricepe la fonduri eu sa ma ajute sa incerc sa obtin si finantarea nerambursabila daca se poate asa ceva bineinteles?? multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 16:04, 30 Septembrie 2014
Pentru covrigarie nu sunt necesare fonduri UE. sunt suficiente programele nationale care ofera de la 10.000 euro la aprox 23.000 euro.
Covrigaria este eligibila daca vreti sa asimilati o franciza.
Aceste fonduri pot fi accesate din februarie-martie 2015.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiecte europene - fonduri nerambursabile pentru tinerii care au varsta sub 35 de ani jhon.rapidistu jhon.rapidistu Buna ziua As dori sa stiu si eu cum se procedeaza ptr a porni o afacere cu bani europeni ( tinerii sub 35 de ani pot accesa fonduri europene nerambursabile) ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene hack hack Buna seara. Am si eu nevoie de putin ajutor. Stiam de acest forum si nu am nicio baza de la care sa plec.. Cred ca aici pot gasi ce imi trebuie. Dispun de o ... (vezi toată discuția)