avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fond nerambursabil infiintare societate
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fond nerambursabil infiintare societate

buna ziua.as avea si eu o intrebare aca se poate!as vrea sa deschid o patiserie si as dori s obtin si un fond nerambursabil dar nu stiu cum s procedez si unde trebuie sa ajung ca sa obtin informatiile dorite.Am 23 de ani si am inteles as as putea avea mai multe avantaje,dar eu nu stiu daca se poate sa obtin vreun fond...am spatiul in care as putea sa deschid patiseria,si valoarea totala pentru deschiderea afacerii sar estima in jur de 20.000euro,dupa calculele noastre.Bineinteles k k jumatate din suma dispun si eu,chiar si mai mult dc este nevoie...va multumesc mult si sper s ma ajutati cu un sfat...o zi buna
Cel mai recent răspuns: irina_palt , utilizator 15:40, 1 Iunie 2011
Fonduri Guvernamentale:informatii gasiti pe www.aippimm.ro
Programul 10.000 de euro pentru tineri. Acest program ofera fonduri nerambursabile cu o contributie de 50% din valoarea investita din care maxim 10.000 de euro pentru tinerii pana in 35 de ani care doresc sa inceapa o noua afacere . Statul ofera si anumite facilitati fiscale pentru aceste firme pe langa sprijinul financiar.
multumesc mult de tot pt informatie!o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Covrigaria fonduri eu mihaelageo98 mihaelageo98 buna, as dori sa deschid o afacere cu o covrigarie patiserie la mine in oras as vrea sa stiu sunt fonduri europene pt aceasta afacere(eu am 27 ani)capitalul ... (vezi toată discuția)
Proiecte europene - fonduri nerambursabile pentru tinerii care au varsta sub 35 de ani jhon.rapidistu jhon.rapidistu Buna ziua As dori sa stiu si eu cum se procedeaza ptr a porni o afacere cu bani europeni ( tinerii sub 35 de ani pot accesa fonduri europene nerambursabile) ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate gabriela_munteanu gabriela_munteanu buna seara. eu si logodnicul meu vrem sa deschidem un magazin de piese auto si trebuie sa incepem de la zero..infiintare firma etc. ma intereseaza cateva ... (vezi toată discuția)