avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Pret traducere
Discuție deschisă în Traduceri

Pret traducere

Buna ziua!
Am o intrebare, daca cineva a avut o asemenea situatie.
Eu fac traduceri si tehnoredactare de multi ani.Am fost sunata de un domn care dorea sa ii caut si sa ii listez din Monitorul Oficial o serie de acte normative necesare pentru un concurs.
Si m-a intrebat cat costa acest serviciu.
Nu stiu sa raspund si de aceea va rog frumos poate imi dati o orientare de pret: cautat actele, consum de tonner, coli de imprimanta.
Multumesc si scuze daca intrebarea pare prosteasca.Dar nu vreau nici sa par ridicola, nici sa iau prea mult.
Cel mai recent răspuns: tuilleries , utilizator 14:53, 29 Septembrie 2014
buna ziua,

nu prea cred ca o sa va poata ajuta cineva cu aceasta orientare de pret, de care mentionati mai sus, nefiind un serviciu standard/conventional, ca sa zic asa, insa ca idee, puteti sa va luati dupa cat costa 1 pagina - copie xerox = 0,5 bani si, in functie de timpul alocat (efectiv cat v-a luat sa cautati si sa listati actele respective), puteti sa puneti la 1/2 cat i-ati fi luat pentru traducere...ma gandesc, ca idee...

succes!
Ultima modificare: Luni, 29 Septembrie 2014
Maria Munteanu, Avocat
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de traduceri cu practici neortodoxe - contra legii! Wannah Wannah Buna seara! Doresc sfaturi pertinente pentru ceea ce am sa povestesc mai jos: Se prezinta urmatoarea situatie: Am colaborat cu o firma de traduceri in trecut ... (vezi toată discuția)
Traducere si legalizare edyon edyon Buna ziua, am o mica nelamurire si nu stiu ce sa fac.Am nevoie de traducerea si legalizarea unor acte,certif.de nastere,casatorie,etc. si am cautat pe ... (vezi toată discuția)
Tarife traduceri lucry lucry tocmai am obtinut autorizatia de traducator pt limbile engleza si franceza, insa nu stiu ce preturi se practica in acest domeniu ca si PFA???? Ma poate ajuta ... (vezi toată discuția)