avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura sau comodat auto?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura sau comodat auto?

Buna ziua, am o nelamurire, am cumparat in mai o masina de la un prieten, fara taxa platita si a ramas pe numele lui. Vreau acum sa fac acte pe ea si vreau sa stiu ce acte trebuie sa fac mai exact ca sa nu ma trezesc cu vreo surpriza din partea acestuia, am citit si in comodat vad ca scrie ca se da masina in folosinta gratis. Astept un raspuns pentru ca astazi vreau sa fac actele si sa stiu ce trebuie sa fac mai exact. Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: iancu ionel , utilizator 22:16, 30 Septembrie 2014
nu aveti pentru ce! mult succes! seara buna!
Ultima modificare: Luni, 29 Septembrie 2014
Maria Munteanu, Avocat
eu am vandut , un 4x4 am radiat -o cu fiscal cu fisa de inmat. scoasa de la cir fin iar cel care a cumparat-o ,a inmatriculat -o pe numele cuiva din Dragomiresti , cel putin asa figura in contr de vanz - cump , pe care l am facut , dar el a ramas cu nr mele , cu asig mea SI MU A MERS LA POLITIA RUTIERA S-O INMATRIC pe numele lui PTR ACELASI MOTIV- TAXA ... si circula asa ,BINE MERCI !
Eu nu mai sunt prop , iar el este cump si prop dar NEDECLARAT LA POL. ...
sper ca v am ajutat - amenda ptr nedeclararea cump automob este de cca 300lei la C. Fin , iar politia NU POATE DA AMENDA PTR UN AUTO care nu a fost nedeclarat ( ideea este ca in contract el este prop dar circula cu nr meu si asig mea si TOT EL RASP DE CUM A CONDUS MASINA -
La un moment dat un coleg al lui a fAcut un accident usor si MI-A VENIT ACASA - un gen de chemare la sectia respectiva - LUI NU I-A SPUS SAU AVERTIZAT CU NIMIC , asupra faptului ca nu a platit taxa .PUNCT.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere vehicul tankolevente tankolevente Buna ziua se poate radia masina fara actele necesare,gen talon si certificat de inmatriculare?Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Cum circul cu aceleasi numere? mossano mossano Salut! treaba sta cam asa: vreau sa cumpar o masina si datorita taxei de mediu vreau sa circul cu aceleasi numere, masina ramanand pe numele propietarului. ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare auto Stukha Stukha Am si eu o problema de rezolvat in urmatoarea luna si am nevoie de putina lumina in ce priveste procedurile. Punctul de plecare este ca tata este ... (vezi toată discuția)