DUPA ACCIDENT AM MERS LA POLITIE, AM PRIMIT AUTORIZATIE DE REPARATIE AMBII SOFERI.
IN CAZUL MEU PAGUBA ESTE MAI MARE, IMI POT FACE MASINA PE ASIGURAREA CELUI VINOVAT,RCA VA ACOPERII INTREAGA DAUNA SAU CEL VINOVAT VA TB SA MA DESPAGUBEASCA DE RESTUL? CARE ESTE LIMITA DE DESPAGUBIRE PE CARE ASIGURAREA RCA O ACOPERA?
masina este 2007, avariile fiind:portiera spate, prag, bara spate, airberguri lateral stanga+scaun sofer.
in cazul asta asigurarea celui vinovat aciopera intreaga paguba sau va tb sa astept ca vinovatul sa imi plateasca un procentaj?
daca reparatia e sub valoarea de dauna totala, va fi achitata integral. doar daca depaseste 300k euro, un vinovat este obligat sa achite o diferenta intre suma aceasta si suma despagubita. in rest el nu are nici o treaba. totul este intre tine si asigurator.
Daune rca
vaspa
Buna ziua,
Am trei intrebari:
1) Sumele solicitate in euro de la asigurator ca despagubire (daune materiale si daune morale) se achita de catre acesta tot in ... (vezi toată discuția)
Daune accident
vasiii
Buna ziua. Am avut la inceputul lunii decembrie un accident in cluj, in care am lovit 3 masini de taxi care stationau (nimeni nu a fost ranit). Din pacate, ... (vezi toată discuția)