avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Poprire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Poprire

Lucrez in cadrul unei societati , nu sunt administrator sau asociat dar am drept de semnatura in banca pentru a ridica numerar si a face plati cu op si bilete la ordin si cecuri.Un furnizor de piese a incheiat un contract pe care eu l-am semnat deoarece administratorul societatii nu era la acel moment , l-am semnat in alb restul contractului completandu-l cei de la firma de piese , le-am dat si un bilet la ordin semnat in dreapta jos ca garantie.Dupa zeci de mii de roni achitati catre furnizori societatea a ramas cu un debit de 3000 de ron iar firma de piese a introdus biletul la ordin in banca completand ei si in stanga sus la avalizat cu semnatura mea , iar pe contract m-au trecut drept administrator si mi s-a pus porprire de catre executor si pe contul meu personal cat si cel al societatii.Societatea a achitat partial mai are de achitat o suma dar intre timp eu ce pot face pentru a scapa de aceasta situatie?Sa mi se deblocheze contul cat mai repede.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:48, 30 Septembrie 2014
Contestatie la executare cu suspendarea executarii.
Se poate face si o plangere sau ceva asemanator ? Nu cred ca este in regula ca cineva sa se foloseasca de semnatura mea crezand ca eu sunt administrator pentru a-si recupera datoria , mai ales ca societatea si-a recunoscut debitul achitand o parte din el , urmand pe parcurs achitarea integrala.?
Eu am semnat contractul in alb iar cei de la firma de piese m-au trecut administrator , iar cand au bagat biletul in banca au completat iun stanga sus la avalizat cu semnatura mea , iar in casuta dreapta jos langa semnatura mea a scris cineva numele meu.
Contractele nu se semneaza in alb.
completand ei si in stanga sus la avalizat cu semnatura mea

V-au falsificat semnatura ?
Numai asa veti avea succes cu o contestatie, altfel veti da banii degeaba si veti mai plati si cheltuieli de judecata.
Plateste societatea cat datoreaza si veti scapa de poprire, pe viitor mai multa atentie cand e vb de a va pune semnatura pe o bucata de hartie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Elemente bilet la ordin avalizat onuttza onuttza Mi s-a recomandat pt o mai mare siguranta a incasarii creantelor, sa utilizez drept garantie in cadrul contractelor comerciale de vanzari marfa, [b]bilete la ... (vezi toată discuția)
Executare silita Newstraffic Newstraffic Buna ziua , eu in calitate de angajat al unei societati avand si drept de semnatura in banca , administrator fiind alta persoana , pot fi executat silit daca ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta dintre bilet la ordin avalizat si angajament de plata Gaita Cristina Gaita Cristina Care este diferenta dintre bilet la ordin avalizat de mine persoana fizica pt firma facut pt un furnizor si un angajament de plata tot pt acest furnizor?? Sunt ... (vezi toată discuția)