avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Acces citire mesaj
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Acces citire mesaj

Buna ziua,

Ultima mea intrebare pe FORUM a avut 36 de vizualizari si un mesaj, iar acum nu mai este disponibila, nu mai pot fi citite nici intrebarea si nici mesajul primit. Ma poate ajuta cineva?

Multumesc, Daniel
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:43, 4 Octombrie 2014
Intrati in contul dvs. si veti avea acces la activitatea dvs. pe forum , deci veti gasi ce cautati.
Poate ati postat in forum nepotrivit si a fost mutat de moderatori. Acesta e subiectul?
www.avocatnet.ro/content/for...
Fara nici o avizare sau referinta asupra locului unde a fost mutat mesajul ?
In calitate de moderator se poate sterge mesaje sau topicuri intregi, inchide/deschide sau muta discutii.

Mutarea discutiei permite mutarea unei acesteaia dintre-un forum in altul, in cazul in care utilizatorul care a deschis-o nu a pozitionat-o in cel mai potrivit Forum pentru discutia respectiva.
Pentru a ajuta utilizatorii sa isi gaseasca topicurile pe care le-au deschis exista link-ul Intrebarile mele pe care il puteti vedea daca duceti cursorul mouse-ului pe cuvantul Forum incadrat in dreptunghi rosu din dreapta ecranului, sus, sub bara neagra.

Nu zic ca ar trebui sa multumiti ca vi s-a mutat subiectul dar trebuie sa stiti ca o intrebare postata intr-un forum nepotrivit are putine sanse sa i se raspunda :)

Alte discuții în legătură

Activare cont DanielManciu DanielManciu Buna seara, Incerc fara succes sa-mi activez contul. Mentionez ca am acces la FORUM si la toate informatiile din site, dar in ultima perioada nu mai ... (vezi toată discuția)
Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)
Mai multe intrebari intr-o postare ContSters361573 ContSters361573 Buna ziua, In cadrul unei publicari am adresat mai multe intrebari(in categoria\\"discutii contabile si fiscale\\", forum\\"Contabilitate in general\\"), ... (vezi toată discuția)