Av. IoanaB 
	    	Avocat

Av. IoanaB 
	    	Avocat	    

costin-elena 
	    	Utilizator

costin-elena 
	    	Utilizator	    

costin-elena, utilizator
 costin-elena, utilizator 	
			 costin-elena 
	    	Utilizator

costin-elena 
	    	Utilizator	    

iuliansarariu	                   

buna ziua ma numesc iulian si am o problema referitor la amenzi roviniete ,eu lucrez in strainatate la intoarcere in romania dupa o perioada mai lunga miau ... (vezi toată discuția)
	                    iuliansarariu	                   

buna ziua ma numesc iulian si am o problema referitor la amenzi roviniete ,eu lucrez in strainatate la intoarcere in romania dupa o perioada mai lunga miau ... (vezi toată discuția)

andreistuparu	                   

Buna ziua, am primit de la un birou de executare silita 2 procese verbale prin care mi se comunica faptul ca sunt executat silit pentru 2 amenzi de rovinieta ... (vezi toată discuția)
	                    andreistuparu	                   

Buna ziua, am primit de la un birou de executare silita 2 procese verbale prin care mi se comunica faptul ca sunt executat silit pentru 2 amenzi de rovinieta ... (vezi toată discuția)

Alina1988	                   

Buna ziua,
As dori un sfat, poate din partea cuiva care a fost in aceeasi situatie. Iata problema tatalui meu: in anul 2011 a primit o amenda pentru lipsa ... (vezi toată discuția)
	                    Alina1988	                   

Buna ziua,
As dori un sfat, poate din partea cuiva care a fost in aceeasi situatie. Iata problema tatalui meu: in anul 2011 a primit o amenda pentru lipsa ... (vezi toată discuția)