avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de proprietate vanzare- cumparare valabila?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de proprietate vanzare- cumparare valabila?

am cumparat prin contract de vanzare - cumparare autentificat la notar un teren, pe care ne-am intabulat, de mai bine de 10 ani , acum cand am vrut sa facem identificarea topo nr. top nu coincide/ nu se regaseste la terenul pe care l-am cumparat si-l folosim de aproape 10 ani. ce este de facut?si ce se intampla cu contarctul de vanzare?
Cel mai recent răspuns: Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat 23:10, 30 Septembrie 2014
Puteti cere socoteala OCPI sau chiar si notarului care a autentificat contractul...trebuie sa vedeți unde s-a strecurat greșeală

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Temei juridic Jonny93 Jonny93 Vă rog să îmi indicaţi temeiul juridic al modificării unui contract de vânzare cumpărare care a fost greşit încheiat, având la bază un titlu ... (vezi toată discuția)
Nu coincide adresa din contractul de vanzare cu cea din cartea funciara ilmir1 ilmir1 Buna seara Am patit urmatoarea chestie. Acum citiva ani am cumparat un apartament urmand toate etapele contract notarial , intabulare etc etc. Acum o ... (vezi toată discuția)
Valabilitate extras de carte funciara pentru autentificare Vranceanud Vranceanud Anul trecut pe 10 noiembrie am cumparat o garsoniera, dar extrasul de carte funciara cerut de notar purta data de 2 noiemvrie. Dupa cate stiu, valabilitatea ... (vezi toată discuția)