avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Debit catre banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Debit catre banci

In ce termen se prescrie un debit catre o banca in cazul unui credit de consum luat cu buletinul si neachitat (o parte din rate) ?
Multumesc,
Mircea2020
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 10:28, 2 Octombrie 2014
In astfel de czuri, cei in măsura au grije sa nu intervină prescriptia, Întocmind diferite proceduri astfel încât, începe sa curgă un nou termen de prescriptia, si tot așa, sau trec acest credit la neperformant si il cesioneaza catre societățile de recuperare. Este adevărat ca exista un termen de prescriptie de 3 ani, dar nu mizați pe acest aspect. Acum depinde si daca au din ce sa recupereze acest credit.
Cand ati luat credit, pe ce perioda si de cand nu ati mai platit ? Ati fost notificat pt plata ? de catre cine si ce scrie pe notificare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La cit timp se prescrie un credit de consum fara ipoteca catre o banca privata ionutfeli ionutfeli buna seara ,va rog un sfat sa imi dati.au trecut mai mult de trei ani de la ultima rata neachitata la un credit de consum fara ipoteca,si am primit mai multe ... (vezi toată discuția)
Prescriptie datorie catre o banca milles milles Buna ziua, Vreau sa stiu daca si dupa cat timp se poate prescrie o datorie a unui credit bancar. Am un asemenea credit contractat in 2008 si dupa aceea ... (vezi toată discuția)
Prescriptia / perimarea executarii silite utilizator nou utilizator nou Am luat un credit de nevoi personale de 10 mii euro de la BRD , far agiranti sau garantii , numai pe baza adeverintei de salar pe care era atunci trecuta suma ... (vezi toată discuția)