smeagull 
	    	Utilizator

smeagull 
	    	Utilizator	    

bido 
	    	Utilizator

bido 
	    	Utilizator	    

bido, utilizator
 bido, utilizator 	
			 smeagull 
	    	Utilizator

smeagull 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 dana_b1702	                   

In urma cu cateva zile pe adresa mea de domiciliu au sosit 2 plicuri de la Administratia Finantelor Publice pentru 2 societati care au sediul in apartamentul ... (vezi toată discuția)
	                    dana_b1702	                   

In urma cu cateva zile pe adresa mea de domiciliu au sosit 2 plicuri de la Administratia Finantelor Publice pentru 2 societati care au sediul in apartamentul ... (vezi toată discuția)

nicole76	                   

Am cumparat apartamentul acum 3 ani, si tot de atunci primesc de la o firma de recuperari- restante, plicuri adresate fostului proprietar privind achitarea ... (vezi toată discuția)
	                    nicole76	                   

Am cumparat apartamentul acum 3 ani, si tot de atunci primesc de la o firma de recuperari- restante, plicuri adresate fostului proprietar privind achitarea ... (vezi toată discuția)

gabi_69	                   

Buna ziua.
Imi cer scuze pentru inceput daca nu am postat pe aria potrivita, rog eventual un moderator sa mute unde trebuie.
Acum vreo 3 ani si ceva am ... (vezi toată discuția)
	                    gabi_69	                   

Buna ziua.
Imi cer scuze pentru inceput daca nu am postat pe aria potrivita, rog eventual un moderator sa mute unde trebuie.
Acum vreo 3 ani si ceva am ... (vezi toată discuția)