avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... reincadrare functionari publici
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

reincadrare functionari publici

Avand in vedere prevederile legii 124/ 2014, trebuie emise dispozitii de reincadrare pt angajatii unei primarii.Problema este ca resursele umane au scos din salariu sporurile constatate ca fiind ilegale de catre curtea de conturi, dar au modificat si vechimea, calculand-o conform claselor, ajungand, de exemplu, o persoana care avea 25% vechime la 22,5%(respectiv 9 clase salarizare x 2.5%).Nu mi se pare corect.Ma puteti ajuta?ce lege sa invoc pt a demonstra ca nu e corect
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:28, 2 Octombrie 2014
Scoaterea sporurilor nu implica si scaderea vechimii in munca.

Vechimea in munca = activitatea desfasurata in baza unui c.i.m. sau raport de serviciu. Nu are nicio legatura cu sporurile scoase.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calculul sporului de vechime in munca - gradatii, procente, legislatie oanaportar oanaportar - Va rog frumos sa ma ajutati si sa ma lamuriti in legatura cu calculul sporului de vechime in munca pentru personalul contractual dintr-o institutie ... (vezi toată discuția)
Transfer functionar public de la serviciu subordonat primariei la primarie maria on maria on buna ziua , am o intrebare care ma framinta de ceva vreme si nu gasesc raspuns. in 2013 iun m-am tranferat in interes de serviciu de la un serviciu subordonat ... (vezi toată discuția)
Problemă spor de vechime iulia32 iulia32 Bună ziua, Am următoarea problemă: Lucrez într-o instituție bugetară și am vechimea în muncă de 19 ani și 10 luni, iar sporul de 20 %. Din ... (vezi toată discuția)