Am mers la un executor pt a pune in aplicare o hot judecatoreasca,mai exact pt plata pensiei alimentare,dupa 6 luni executorul mi-a spus ca firma nu raspunde in nici un fel la instiintarea privind poprirea pe salariu.Executorul mi-a spus ca acum trebuie sa mergem in instanta sa obtinem o noua hot jud prin care sa obligam firma sa puna poprire pe salariu.Aceste demers are valoare de proces?pt ca av mi-a spus ca exista un onorariu minim pt proces,care nu e deloc mic.Ideea e ca suma depaseste cu mult ceea ce am eu de recuperat.
da, e proces, insa pana sa dati onorariu intrebati daca are rost sa cereti cat si aceasta cerere se face intr-un termen.
Ce v-a zis executorul e valabil in cazul executarii imobiliare si atunci cand are salariu, ori daca e poprit maxim cum zic ei, inseamna ca nu are. Oricum, masina e bun mobil asa ca poate executa.
Validare poprire
skorpyonull
Sunt chemat (firma)in judecata intr-un dosar in calitate de tert poprit dosar in care se cere validarea popririi. In fapt am fost somat de executor in luna ... (vezi toată discuția)