avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt magazine Austria
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt magazine Austria

Lucrez in Austria de un an si am furat dintr-un magazin Bila valoare de 20 euro si am fost prins dus la politie mi-au facut poze si amprente.Va rog sa-mi spuneti cita amenda primesc si in cit timp ,sint angajat in Austria ,politia o sa anunte firma la care lucrez.
Cel mai recent răspuns: marcuspetru , utilizator 22:26, 1 Octombrie 2014
Daca puteti sa imi raspundeti ,nu stiu daca sint un caz similar.
Ar trebui sa va interesati la un avocat local.
M-au intrebat daca vreu avocat si am zis ca nu doresc ,si aici orcum nu cunosc pe cine sa intreb de avocat.
Va rog sa ma ajutati fapta sa petrecut pe 25 septembrie 2014.
Romanilor din Austria nu cunoasteti cazuri asemanatoare ,va rog sa ma informati daca stiti ceva.

~conexate~
Ultima modificare: Joi, 21 Decembrie 2017
trandafir2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Austria,furt din magazine marcuspetru marcuspetru Va rog sa ma ajutati cu un raspuns,am furat dintr-un magazin din Austria ,valoarea de 20euro si ma prins politia ,m-au dus la sectie si mi-au facut poze si ... (vezi toată discuția)
Furt cu valoare redusa in germania Dees Dees Buna ziua , sint speriata. Ieri am fost prinsa intr-un magazin de haine ca am furat in valoare de 24 de euro.. In Germania Mi-e frica tare . Este prima ... (vezi toată discuția)
Daca am achitat dauna si pretul hainelor pe care le-am sustras din magazin fara sa le achit , proprietarul mai poate sa scrie plingere la politie ? vizitator65 vizitator65 Buna ziua .. va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns , sfat sau parere . Zilele trecute am sustras dintrun magazin de articole vestimentare niste haine , ... (vezi toată discuția)