Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

rihana 
	    	Utilizator

rihana 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

am citit unde va ca se calculeaza cate luni ai lucrat si te se acorda pentr un an.
 Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			~ final discuție ~
 madalina2015	                   

Daca am lucrat de pe 1.08.2014 pana pe 23.10.2014 si dupa care am mai lucrat incepand cu data de 12.12.2014 si urmeaza sa nasc in luna septembrie, ma incadrez ... (vezi toată discuția)
	                    madalina2015	                   

Daca am lucrat de pe 1.08.2014 pana pe 23.10.2014 si dupa care am mai lucrat incepand cu data de 12.12.2014 si urmeaza sa nasc in luna septembrie, ma incadrez ... (vezi toată discuția)

monicaion	                   

Buna ziua,
Va supun atentiei urmatorul aspect: o persoana incadrata la o societate comerciala cu conventie civila din data de 1 decembrie 2013,  urmeaza sa ... (vezi toată discuția)
	                    monicaion	                   

Buna ziua,
Va supun atentiei urmatorul aspect: o persoana incadrata la o societate comerciala cu conventie civila din data de 1 decembrie 2013,  urmeaza sa ... (vezi toată discuția)

isabelap	                   

Buna ziua!
Speta este urmatoarea: pesraona angajata pe data de 6 iunie 20012, intra in concediu de maternitate la data de 19 aprilie 2013, deci pana in acest ... (vezi toată discuția)
	                    isabelap	                   

Buna ziua!
Speta este urmatoarea: pesraona angajata pe data de 6 iunie 20012, intra in concediu de maternitate la data de 19 aprilie 2013, deci pana in acest ... (vezi toată discuția)