avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita- procedura minori- durata
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita- procedura minori- durata

Buna ziua,
Cine poate sa imi spuna si mie cat timp dureaza procedura de executare silita, precizez ca in data de 16 septembrie 2014 am obtinut incuviintarea de executare silita.
Dar pana in momentul de fata inca nu am primit hotararea de incuviintare silita.
Obiectul executarii este obligatia de a face si anume ca fosta mea sotie a fost obligata de catre Curtea de Apel Bucuresti, ca in termen de 30 de zile sa aduca copilul la domiciliul sau legal din Belgia, sub sanctiunea unei amenzi civile de 2500 lei, in favoarea statului roman.
Precizez ca deja a trecut respectivul termen dar, doamna nu vrea sa respecte decizia instantei, care este definitiva si executorie, iar asa cum am specificat am inceput deja procedura de executare.
Cat timp dureaza aceasta procedura de executare.

Va multumesc frumos pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: roucoups , utilizator 14:37, 5 Octombrie 2014
Buna dimineata!
Mi se pare mie, sau termenul de 30 de zile inca nu s-a implinit de la data de 16 septembrie 2014? Ar trebui ca acum sa fim dupa data de 16 octombrie 2014.
Doamna mai are timp sa respecte acea hotarare. Cu cat o grabiti mai mult, cu atat se va opune, iar asa ii faceti rau copilului.
Copilul nu este un "bun" care trebuie "returnat".
İncercati o mediere, astfel va fi mai usor pentru copil.
Ultima modificare: Duminică, 5 Octombrie 2014
gi-jane2, moderator
Va multumesc pt raspuns dar, acel termen de 30 de zile a trecut de mult timp, pt ca acel termen a inceput in data 18 iulie 2014 iar, cum ca copilul nu este un bun sunt perfect de acord cu dvs dar, tocmai asta este problema si anume ca mama copilului sa comportat ca si cum ar fi un bun, mia interzis tot timpul accesul la copil si continua sa imi interzica.
Cu 16 septembrie 2014 eu am zis ca atunci sa dat pronuntarea de incuviintare executare silita.
Am incercat tot felul de medieri dar, mama copilului refuza orice, refuza sa imi trimita macar o fotografie cu copilul meu.
Timp de un an de zile a luat decizii singura privind copilul si asa cum am spus mia interzis orice contact cu copilul meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord Mia25 Mia25 Buna seara, Am si eu o intrebare, eu cu sotu am cazut de acord sa divortam pe cale amiabila, mentionez ca la mijloc se afla un copil de un an, vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)
Legatura pensie intretinere si program de vizitare minor ContSters391008 ContSters391008 Fiind intr-un proces de divort, judecatoarea mi-a pus in vedere sa nu mai fac nici o legatura intre cat imi vad copilul si cat platesc pentru copil. Ori eu nu ... (vezi toată discuția)
Executare silita- incuviintare executare silita de catre instanta kennya kennya buna ziua m-am judecat pt un teren si am castigat sentinta fiind irevocabila.am mers la un executor pe 19 ian si pana in momentul de fata nu am intrat in ... (vezi toată discuția)