avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Animal de companie in bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Animal de companie in bloc

Detin un animal de companie, mai precis un caine, m-am mutat de curand intru-un apartament, et 1 , dar nu pot obisnui cainele cu lesa. Am probleme cu vecini!
Ce obligatii am eu si pana la urma ce imi pot face ei?
Cel mai recent răspuns: Modica , utilizator 22:39, 6 Octombrie 2014
Daca nu puteti obijnui cainele cu lesa, incercati sa obijnuiti vecinii (nu cu lesa) cu animalul de companie.
Normal ar fi sa il tineti in lesa sau in brate pana iesiti din scara, nu cred ca este normal sa umble liber, indiferent de rasa.
Despre ce caine vorbim ?
Un caine de talie mare...dog german
:) obisnuiti-l cu lesa..
vecinii ca vecinii, dar nu-l plimbati si pe afara mai departe de bloc? O sa platiti la amenzi de o sa va usture.
Vecinii nu va pot face nimic personal, or sa faca plangere la politie.. dar ce face cainele de ii deranjeaza ? E agresiv, uda peretii pana ajunge jos, ce face ?
Indiferent de rasa, de ce face sau ce nu face, este un caine si nu este nimeni obligat sa isi plimbe copii in lesa ca sa ii fereasca de cainii din bloc, iar acum vorbesc din punct de vedere al detinatorului de caine la bloc (vezi poza), dar NICIODATA cainele nu iese din casa fara lesa, afara pot sa ii dau drumul sa alerge (dar nu o fac decat in locuri special amenajate), nu in parcuri sau pe strada si exclus in scara blocului unde sunt copii, batrani, oameni care nu suporta animalele. Fie ele chiar foarte blande, sunt animale si nu stii niciodata ce reactie poate avea.

Alte discuții în legătură

Am nevoie de nr. lege, articol despre lesa, botnita etc. la cainii nepericulosi Denes_Andris Denes_Andris Buna, Am nevoie de legea si articolele sale care se refera la tinerea cainilor ne-periculosi in zone publice. Ma refer mai ales la obligatia de a folosi ... (vezi toată discuția)
Acordul vecinilor pentru a tine un caine in apartament? scor.pio scor.pio Va salut! Am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva. In urma unei mici discutii avuta cu unul dintre vecini (locuiesc intr-n bloc de 8 etaje), va rog ... (vezi toată discuția)
Caine la bloc, obligatia de a curata mizeria pe care o lasa in gradina blocului Margareta72 Margareta72 Am un catel, metis, foarte pasnic si prietenos. Locuiesc la bloc si platesc la intreinere 3 lei pt el. Cand ies afara sa isi faca nevoile, ies fara lesa, ... (vezi toată discuția)