avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parasirea locului accidentului in Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parasirea locului accidentului in Germania

Buna ziua! M-ar interesa care este pedeapsa pentru parasirea locului accidentului fara victime pe teritoriul Germaniei, mai exact cat as putea ramane fara permis. Precizez ca ma aflu in aceasta situatie de 2 luni si nu primesc niciun raspuns cu toate ca am recunoscut fapta. De la politie spun ca ei nu se ocupa de caz ci cei de la staatsanwaltschaft, iar cei din urma spun ca nu sunt gata procedurile. Sunt foarte confuz si nu stiu cui sa ma adresez.
Multumesc si astept raspunsurile dvs.
Cel mai recent răspuns: NICOCRYS , utilizator 12:21, 23 Mai 2025
Ai găsit răspuns ?
Biu"
Buna ziua am abut un accident am zgariat cu masina de la amazon alt autovehicul stationat dar nu am bagat de seama si am plecat.ce se poate intampla

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal (accident rutier) Mihai91 Mihai91 buna ziua, am si eu niste \"pacate\" in carca...in iulie 2010 am avut un accident rutier fara victime care consta in tamponarea usoara a unui autovehicul care ... (vezi toată discuția)
Ce sancțiune pot primi? Pîrvulescu Denis Pîrvulescu Denis Anul acesta in 07.01.2020 am avut un incident rutier, derapaj pe gheață din care au rezultat doar pagube materiale( ale mele) , nu a fost nici un alt șofer ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie in germania danielolteanu31 danielolteanu31 Buna seara, am o nelamurire ce pot sa fac in cazul in care am fost amendat pentru ca am frecat un stalp de iluminat , am platit 1000 euro amenda si dupa doua ... (vezi toată discuția)