avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... CMI si o imprimanta multifunctionala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

CMI si o imprimanta multifunctionala

La un CMI patronul aduce o multifuntionala de la el de acasa fara acte.Cum o inregistrez,pe ea si consumabilele care-i sunt necesare?
Multumesc anticipat ! O zi buna va doresc!
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 10:34, 6 Octombrie 2014
Nu o inregistrati pentr ca este in patrimoniul personal nu al CMI-ului. Consumabilele le inregistrati normal ca si cum at avea multifunctionala pe CMI. Daca vreti sa aveti ceva documente suport faceti un comodat intre PF si CMI pt multifunctionala si gata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat masina ipm75 ipm75 Buna ziua, Am un SRL nou infiintat si m-ar interesa un raspuns la urmatoarea problema, dpdv legal. Mama mea, detine printr-un CMI un autoturism cumparat ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat intre un if si asociatul acelui if ????? stefan_ruxandra stefan_ruxandra buna ziua, am urmatoarea problema:eu si sotul meu suntem asociati in cadrul unui if.eu am 99% si el are 1%. masina personala este pe numele meu si noi folosim ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat bisu bisu daca am un contract de comodat trebuie sa fac foie de parcurs pt autoturismul care face obiectul contractului ????? (vezi toată discuția)