avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Acodare premii in valuta
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Acodare premii in valuta

Institutia bugetara poate acorda premiu in valuta unui castigator roman al unui concurs international? Premiile ce urmau a fi acordate sunt in valuta, dar un castigator este roman. Se poate vira in contul sau valuta( poseda un astfel de cont deschis in banca din Romania).
Multumesc

Alte discuții în legătură

Impozitare premii remus_agigea remus_agigea Buna ziua, Recent am aflat ca am castigat ca premiu o masina. In regulamentul concursului este stipulat : Organizatorul se obliga sa retina si sa vireze ... (vezi toată discuția)
Cerere răspuns urgent - solicitare de plată pentru ridicare premiu concurs coca cola mioara strechioiu mioara strechioiu Bună ziua am primit un awb cu un nr de urmărire a unui premiu din Marea Britanie am plătit suma de 309 euro unde mi se dădeau 72 ore pentru a primi ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , 1.in situatia in care angajatorul organizeaza un ... ancaoana.mocioi ancaoana.mocioi Buna ziua , 1.In situatia in care angajatorul organizeaza un concurs cu premii atat pentru salariati cat si pentru colaboratori , acesta derulandu-se in ... (vezi toată discuția)