avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Copii impiedicati sa isi ajute tatal in ultimele lui ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Copii impiedicati sa isi ajute tatal in ultimele lui luni de viata, de niste straini interesati de banii decedatului.

Tatal nostru, recent decedat la 83 ani, era casatorit cu o doamna care nu a avut copii niciodata. Noi locuiam la 300 km de tatal nostru si am avut relatii foarte bune cu el. In ultimele lui luni de viata, bolnav fiind, sotia lui ii tinea telefonul inchis sau restrictionat, fara ca el sa stie. Cind il vizitam el se bucura si se simtea mai bine. O zi, doua ne tot suna si vorbea cu noi. Apoi telefonul lui era inchis cu saptaminile si un prieten al ei ne informa ca s-a agravat boala dar isi revine, insa ii trebuie liniste, sa nu-l mai cautam. Cum reuseam sa vorbim cu el cum i se restrictiona telefonul, se imbolnavea... si tot asa.
Am fost dresati precum cainele lui Pavlov, daca vorbiti cu el, il imbolnavesc. Ne era frica sa nu-i facem rau cu o vizita sau un telefon. Ne simteam santajati de sotia lui, o femeie foarte rea, cum ne-a spus si tata.
Cind credeam ca e mai bine si are ani de trait, prietenul ei ne-a anuntat ca tatal nostru a murit in spital, fiind in coma de dupa o operatie pe creier.
Daca nu am fi fost mintiti si santajati am fi facut mult mai mult pentru sanatatea tatalui nostru decit acesti straini care au urmarit doar sa puna mina pe banii lui, altfel nici nu l-ar fi bagat in seama. Dragostea copiilor fata de parinte nu tine cont de avere.
As vrea sa stiu, va rog, daca aceste fapte sunt penale.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mitra , utilizator 16:33, 6 Octombrie 2014
foarte greu sa demonstrati tot ce sustineti. in locul dvs, mergeam cu o masina si il luam de acolo...fiindca banuiesc ca aveti si dvs o locuinta indiferent la cati km
Am fost mintiti ca este intr-o stare acceptabila, nu am avut nici un motiv sa credem ca moare. Nu ne-au spus ca a fost operat, ca este ceva grav. Dimpotriva, cind era mai rau ne spuneau ca e cel mai bine.
Noi il asteptam sa ne sune ei, noi nu puteam, ii tineau telefonul inchis. Nu ne-am asteptat sa fim pusi intr-o astfel de situatie. Daca nu o pateam chiar noi, nu l-as fi crezut pe altul.
Noi la inmormintare am vazut ca are cicatrice pe cap de la operatie.
Ultima modificare: Luni, 6 Octombrie 2014
Mitra, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prietenul tatalui meu a promis ca ma va anunta daca tata se imbolnaveste dar ne-a mintit, tata decedand intr-un spital, singur printre straini Mitra Mitra Tatal meu locuia la 300 km de mine. Era casatorit cu o doamna cu care nu a avut copii. Fiind in virsta si neavind incredere in sotia lui, s-a inteles cu un ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine actele medicale si actele de proprietate ale tatalui meu recent decedat? Mitra Mitra Tatal nostru a decedat recent. Inca nu a avut loc dezbaterea succesorala. Toate actele si bunurile lui sunt la ultima lui sotie, care nu ne-a suportat ... (vezi toată discuția)
La ce institutii ma pot adresa pentru a-mi proteja tatal batran si bolnav care este rau ingrijit de sotia lui? Mitra Mitra Tatal meu, 84 ani, grav bolnav, locuieste la 300 km de mine, impreuna cu sotia lui, bolnava si ea. Nu au pe nimeni care sa-i ajute, decit un \\"prieten\\" in ... (vezi toată discuția)