avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Proces penal, taxa de barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Proces penal, taxa de barou

avocatul este daja platit dar acum mai trebuie sa platesc o taxa de barou,exista o asemenea taxa?este vorba de 4000 ron.
Cel mai recent răspuns: cosmas , utilizator 07:45, 7 Octombrie 2014
Taxele privind onorariul de avocat se achita numai avocatului contra chitanta .Avocatul isi plateste taxele la barou si impozitele , CAS etc . , din acest onorariu .
deci ce ma sfatuiti?lucrez in strainatate,luni voi merge in tara pt a rezolva aceasta problema.sa platesc acesti 4000 ron pe care mii cere avocatul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de barou si cine trebuie s-o plateasca alexandra2311 alexandra2311 am si eu o mica problema, as vrea sa stiu cat costa taxa de barou si cine trebuie s-o plateasca? avand in vedere ca atunci cand i-amm platit onorariul ... (vezi toată discuția)
Proces alcoolemie cosmas cosmas se poate ,eu ca inculpat sa am audienta la procurorul de caz in prezenta avovatului? (vezi toată discuția)
Buna ziua! am avut doua procese cu fostul sot. in ambele procese ... Raluca2023 Raluca2023 Buna ziua! Am avut doua procese cu fostul sot. In ambele procese s-au dat amanari pentru pronuntarea hotarârii. Am platit onorariul asa cum mi s-a ... (vezi toată discuția)