avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proces alcoolemie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proces alcoolemie

se poate ,eu ca inculpat sa am audienta la procurorul de caz in prezenta avovatului?

da
avocatul imi spune ca trebue sa platesc o taxa de barou 4000ron.exista o asemenea taxa?
Detaliati domnule la ce doriti sa vi se raspunda, este un dosar in faza de urmarire penala sau instanta?
Nu exista taxe catre Barou care sa va priveasca pe dvs, exista doar onorariul care stabiliti prin contract sa il platiti avocatului.
lucrez in strainatate.am platit onorariul unui avocat sa se ocupe de caz pt ca au trecut 2 ani de la incident si nu am primit nici o citatie,nimic.avocatul m-a sunat si ma anuntat ca dosarul se afla la parchet si trebuie sa vin in tara si sa platesc o taxa de 4000 ron.duminica voi pleca in tara pt cateva zile doar ca sant in dilema,sa platesc acesti bani sau nu.
Asa cum v-am spus nu exista taxe care trebuie sa le platiti dvs in acest moment, poate fi vorba decat de onorariul avocatului. Cred ca mai simplu este sa discutati concret cu avocatul angajat despre aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces penal, taxa de barou cosmas cosmas avocatul este daja platit dar acum mai trebuie sa platesc o taxa de barou,exista o asemenea taxa?este vorba de 4000 ron. (vezi toată discuția)
Politist lenes robertsega32 robertsega32 pe la inceputul anului am facut o plangere penala. Prejudiciul este destul de mare (vreo 50.000 euro). S-a deschis dosar penal la parchet (mi s-a comunicat) ... (vezi toată discuția)
Onorariul de avocat nikolos nikolos avocatul a cerut suma X reprezentand onorariul lui suma platita integral . INTREBARE : se mai plateste altceva la avocat ex. la fiecare infatisare sau alt ... (vezi toată discuția)