avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Registrul VIES
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Registrul VIES

Buna ziua !
In 2008 am facut o achizitie intracomunitara; de atunci - n a mai fost cazul....
Totusi aparem inca in acel registru.... Nu trebuia sa fim radiati daca n am mai avut astfel de operatiuni ? Nu stiu care sunt revederile legale in ac. caz. Daca se poate sa ma ajutati...
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: carmen.balan1967@yahoo.com , utilizator 14:07, 8 Octombrie 2014
Ca sa apari in VIES trebuie indeplinite niste conditii iar acest fapt denota seriozitate. De ce vreti sa cereti excluderea?
Ati inteles gresit ! Nu vreau sa fim exclusi din Registru ci doar sa ma asigur ca nu avem probleme atunci cand vom face o achizitie intracomunitara ; in sensul ca eu intelesesem ca esti exclus automat daca nu figurezi cu cel putin o achizitie in termen de un an. Se pare ca - de fapt nu facem parte din categoria celor care sunt exclusi dupa un an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl neplatitor de tva, inscris in roi presteaza servicii informatice ralle ralle Buna ziua, Situatia de fapt: Avem un SRL pt servicii informatice - microintreprindere, neplatitor de TVA. Recent ne-am inscris in ROI cf. art 153^1 (in ... (vezi toată discuția)
Registrul operatorilor intracomunitari monicaelena83 monicaelena83 Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns vizavi de urmatoarea speta: detin o intreprindere individuala, nu sunt platitor de tva, fac importuri de ... (vezi toată discuția)
Factura emisa fara tva catre o societate care nu apare in vies gea1974 gea1974 Buna, Am o problema la care nu am reusit sa gasesc nicaieri raspunsul, stiu, legislatia e clara din acest punct de vedere dar ma intrebam daca cineva a mai ... (vezi toată discuția)