avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Compatibilitate pensie de urmas cu calitatea de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Compatibilitate pensie de urmas cu calitatea de auditor de justitie?

se poate cumula pensia de urmas cu bursa cu caracter salarial primita ca urmare a admiterii la inm si a dobandirii calitatii de auditor de justitie, avand in vedere ca auditorul nu a implinit inca 26 de ani si mai beneficiaza de pensia de urmas? Totodata, auditorul urmeaza si cursurile de masterat, avand si calitatea de student.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:14, 8 Octombrie 2014
Daca beneficiarul pensiei de urmas are sub 26 de ani si urmeaza cursurile unei forme de invatamant poate cumula pensia de urmas cu orice alt venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre admitere la inm geogeorge geogeorge Buna ziua! Va rog sa ma ajutati,daca puteti,cu niste raspunsuri la urmatoarele intrebari: I. Ce urmeaza in cazul in care un candidat care a sustinut ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas gabibabi gabibabi Buna ziua, Daca fiul meu urmeaza Masterul, mai poate beneficia de pensie de urmas? Intreb aceasta deaorece o persoana de la casa de pensii mi-a spus ca nu, ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie de urmas cu alte venituri rdinamix rdinamix Buna! am mai intrebat diverse persoane insa raspunsurile difera de la om la om! Eu sunt student orfan de ambii parinti si primesc o pensie in urma acestora si ... (vezi toată discuția)