avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... intrerupere contract de munca 2 zile
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

intrerupere contract de munca 2 zile

Am lucrat in ultimii 5 ani de zile in orasul natal, mi-am dat demisia cu data 1 oct 2014, angajandu-ma in alt oras cu data de 3 oct 2014...unde imi pot plati zilele de 1 si 2 oct pt a nu figura cu pauza in contractul de munca? acest lucru imi poate afecta in cazul in care doresc sa fac un imprumut la banca sau raman insarcinata?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:54, 8 Octombrie 2014
1. Nu puteti plati retroactiv pentru stagiile de cotizare (doar la sanatate se poate asa ceva).

2. Acea intrerupere de doua zile nu va afecteaza in cazul in care veti dori sa intrati in concedii medicale, concediu de maternitate sau concediu crestere copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj alexacris alexacris Buna seara am lucrat de anul trecut din data de 1 iunie 2014 pana pe 3 dec 2014 program de 8 ore iar apoi din 4 dec 2014 pana pe 21 sept 2015 program de 2 ore ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal iliealinaionela iliealinaionela buna seara.am urmatoarea nelamurire.sunt asistent farmacist,in ultimul an de zile am lucrat la doua farmacii.in luna septembrie 2014 am avut o pauza de 20 de ... (vezi toată discuția)
Gravida cu contract determinat beredenisa beredenisa Buna ziua, am o problema sunt gravida in luna a VI a si sunt angajata la o firma pe perioada determinata. In 30.06 imi expira contractul de munca si am fost ... (vezi toată discuția)