avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificare, recodificare SRL sau infiintare SRL nou
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificare, recodificare SRL sau infiintare SRL nou

Buna ziua!
As dori un sfat in problema urmatoare: Doresc sa incep o activitate economica, socrii mei au o firma din 2005, care nu a functionat niciodata, dar la care a depus anual situatiile pe 0. Ca sa pot incepe activitatea pe aceasta firma trebuie efectuata recodificarea CAEN si am dori si modificarea denumirii societatii. Cum este mai bine, financiar vorbind, sa infiintez un SRL nou sau sa il modific pe cel vechi.
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 12:06, 8 Octombrie 2014
e mai simplu si posibil mai ieftin sa infiinţaţi o firma nouă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un nou cod caen, incepand cu 1 ianuarie 2008 Admin Admin Il puteti accesa la pagina de mai jos: http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_8297 Am deschis acest forum pentru a oferi utilizatorilor nostri ... (vezi toată discuția)
Numire administrator la registrul comertului luiza2023 luiza2023 AS DORI SA STIU CE DOCUMENTE SUNT NECESARE PENTRU NUMIREA UNUI ADMINISTRATOR LA REGISTRUL COMERTULUI. FIRMA RESPECTIVA NU ARE UN ADMINISTRATOR DESEMNAT SI AR ... (vezi toată discuția)
Noul caen_intrebare julien_slbz julien_slbz urmare intrarii in vig a noului CAEN se impune demararea procedurilor de modificare a certificatelor de inmatriculare emise in baza CAEN vechi ?... ORC-ul de ... (vezi toată discuția)