avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Anularea indemnizatiei pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Anularea indemnizatiei pentru cresterea copilului

Buna ziua,

In data de 14 august 2014 sotia mea a nascut. In data de 1.07.2013 a semnat un contract de prestari servicii cu emag.ro(pentru diverse comisioane din comenzile online) iar in perioada 22 august - 22 septembrie a inregistrat comisioane in total de 490 lei brut(s-a retinut 22% impozit din ei) si 385 net
Este posibil ca din cauza acestui comision sa fie anulata indemnizatia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:44, 8 Octombrie 2014
Asa cum prevede acum OUG 111/2010 poate cumula indemnizatia pentru CCC cu venituri profesionale daca acestea nu depasesc 3.000 lei pe an calendaristic.
Pai avand in vedere ca plata se incadreaza in cele 42 zile dupa nastere nu ar trebui sa fie probleme cu anularea indemnizatiei, nu?
Nu veti avea probleme cu indemnizatia, in situatia expusa de dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea indemnizatiei de crestere copil datorita obtinerii de venituri auracojocaru auracojocaru buna seara, sotul meu are pfa cu norma fixa, asta inseamna ca obtine venituri, peste cei 3000lei mentionati in lege 111/2010 . intrebarea mea este daca eu, ... (vezi toată discuția)
Venituri freelancer in cic Florina-Corina Florina-Corina Buna ziua! Daca ma aflu in CIC pot obtine venituri din freelancer fara a mi se stopa indemnizatia? sau se aplica si in acest caz regula ca nu am voie sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cresterea copilului CristinaManta CristinaManta Buna ziua! sunt functionar public, iar in prezent sunt in concediu de crestere a copilului. Doresc sa stiu daca pot in aceasta perioada sa desfasor activitati ... (vezi toată discuția)