avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie cresterea copilului

Buna ziua! sunt functionar public, iar in prezent sunt in concediu de crestere a copilului. Doresc sa stiu daca pot in aceasta perioada sa desfasor activitati didactice (singurele avticitati care ni se permit ca si functionari publici ) in baza unui contract de colaborare fara sa im afecteze indemnizatia?
Cel mai recent răspuns: CristinaManta , utilizator 14:41, 7 Mai 2015
Conform OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor puteti sa cumulati indemnizatia pentru concediu crestere copil (CCC) cu alte venituri profesionale dar aceste venituri nu trebuie sa depaseasca 3.000 lei pe an calendaristic.
va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil penesmaria penesmaria Buna ziua! Spuneti- mi, va rog, cum sa procedez in urmatoarea speta? In februarie 2015 am nascut gemeni. Mentionez ca am lucrat si beneficiez de ICC. In anul ... (vezi toată discuția)
Conc. crestere si ingrijire copil pana la 2 ani comangheorghe comangheorghe am fost salariata pe perioada nedeterminata cu 2 ore pe zi, pana cand am nascut , respectiv am nascut pe data de 10.07.2015, Angajatorul a completat adev cu ... (vezi toată discuția)
Contract civil oanaelena88 oanaelena88 Buna ziua! Sunt angajata cu contract individual de munca din martie anul trecut. Din luna noiembrie lucrez part time la o firma cu contract civil perioada ... (vezi toată discuția)