avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decizie restituire plati necuvenite CIC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decizie restituire plati necuvenite CIC

Buna ziua! Am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Am primit o decizie pentru restituire plati necuvenite, deoarce mi-a fost platita ultima luna de concediu crestere copil, integral, in loc de jumatate. Eu depusesem deja actele pentru stimulent, iar sotul meu depusese acte pentru ramanerea in CIC "luna celuilalt partener" nu stiu de ce s-a gresit.Legea am vazut ca s-a votat, dar la Agentia de Plati si Inspectie sociala mi s-a spus ca nu e adevarat ca sunt prostii electorale si trebuie sa platesc. Care e adevarul? Eu am platit azi, legea vad ca e votata si a aparut in monitorul oficial, deci? mi se restituie, am pierdut? Ce mai pot sa fac? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:45, 24 Februarie 2015
Deocamdata nu platiti, sa asteptam instructiunile de la Ministerul Muncii si Ministerul Finantelor si modificarea Normelor de aplicare a OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pntru cresterea copiilr.
Pai scriam mai sus.. ca am platit azi, dar astept, poate cine stie.. Multumesc pentru raspuns!
Dupa ce apar actele normative da care ca corbeam s-ar putea sa vi se restituie banii.
Au aparut cumva normele metodologice? nu stiu unde sa caut. Multumesc!
Nu au aparut nici Normele si nici Instructiunile prevazute de Legea 126/2014.

Alte discuții în legătură

Decizie recalculare indemnizatie dupa 4 ani jumate arhana arhana Buna ziua, am primit la sfarsitul lunii dec.2014 instiintare precum in urma unei decizii din 2012 s a recalculat indemnizatia dupa primul copil. Primul copil ... (vezi toată discuția)
Legea nr.126/2014 barthiaurelia barthiaurelia As vrea sa stiu daca Legea 126/2014, de modificare a O.U.G/2010, privind concediul si indemnizatia lunara de crestere a copilului si masuri de recuperare a ... (vezi toată discuția)
Amnistia fiscala terimar terimar Din anul 2009 si pana in 2011 am beneficiat de indemnizatie pentru cresterea copilului. in urma verificarilor facute de curtea de conturi s-a constatat ca nu ... (vezi toată discuția)