avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Doua sentinte pentru acelasi obiect al cauzei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Doua sentinte pentru acelasi obiect al cauzei

Buna ziua,
Am o problema cu privire la doua sentinte.
In 2012 s-a solutionat o cauza pentru restituirea taxei auto. Ca urmare, in 2013, ANAf a restituit suma conform sentintei
In 2014 s-a solutionat intr-un alt proces (alt complet de judecata), o cauza pentru aceeasi masina pentru care taxa a fost restituita in 2013. Cererea la instanta a fost depusa in 2013 inaintea efectuarii restituirii sumei din prima sentinta.
Sumele din cele doua sentinte coincid, diferenta o face dobanda calculata.
Cei de la finante spun ca nu vor restitui din nou suma pentru aceeasi masina, dar fiind o hotarare ramasa definitiva, se pot opune?
Cine a gresit in acest caz?
Cine plateste si cum se poate solutiona din punct de vedere legal aceasta speta?

Alte discuții în legătură

Taxa auto 2010. primim toti banii sau doar in rate? adicxu adicxu Buna ziua.Am platit taxa in 2009 si 2010.Am dat in judecata in 2012 ,si abia in 5 noiembrie 2013 am primit de la Curtea de apel.Ulterior a mai trebui sa merg ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa auto 2008 cristiancos cristiancos Bună ziua!!în 04.2008 mi am înmatriculat autoturismul adus de afară la care am plătit taxă de poluare 9389ron.În 2012 am dat în judecată prin ... (vezi toată discuția)
Intrebare legata de restituirea taxei auto de prima inmatriculare oumata oumata Buna ziua, Apelez la dumneavoastra pentru o parere/mai multe pareri legata/e de urmatoare situatie. In 2012 am achizitionat o masina din strainatate, am ... (vezi toată discuția)