avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul muncii -desfiintarea postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul muncii -desfiintarea postului

Buna seara!Avem un punct de lucru deschis in luna aprilie 2014 in alt judet.In urma incasarilor mici,cu greu putem face fata cheltuielilor am hotarat sa mutam magazinul in judetul unde este si sediul.Angajata nu poate beneficia de somaj dar este in preaviz 20 zile lucratoare.Doreste si salarii compensatorii .Mentionez ca in Regulamentul intern este mentionat aceste sal .comp. dar nu si in CIM pe perioada nedeterminata.Ce se intampla daca eu ii ofer acelasi post in orasul unde urmeaza sa mutam magazinul?Sunt obligata sa-i dau sal.comp?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:27, 10 Octombrie 2014
Nu are cim pe durata determinata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedierea in cazul restructurarii barbu_alexandra_maria barbu_alexandra_maria Buna ziua,va rog sa ma sfatuiti si pe mine cum este bine sa procedez in cazul in care socieatea a hotarat sa-si restranga activitatea.Lucrez(inca) la un SRL. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! postul meu se desființează, pot obține salarii ... Nabes Nabes Bună ziua! Postul meu se desființează, pot obține salarii compensatori? (vezi toată discuția)
Salarii compensatori ContSters240641 ContSters240641 Buna, Lucrez la o firma de 5 luni si am fost anuntata de inchiderea magazinului de la 1 martie. Acestia ne-au oferit somaj, dar eu nu pot sa beneficiez de asa ... (vezi toată discuția)