avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Continuarea activitatii medicului de familie dupa ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Continuarea activitatii medicului de familie dupa pensionare

Buna seara,
Va rog sa-mi comunicati care este suportul legal ca un medic de familie, in mediul urban, care se poate pensiona inainte de 65 de ani avand stagiul de cotizare indeplinit, sa se pensioneze si sa lucreze in continuare prin contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate. multumesc !

Alte discuții în legătură

Pensionare medici de familie. barbulescuvioleta barbulescuvioleta Sunt medic de familie si asi dori sa stiu , un medic specialist medicina de familie la ce virsta este obligat sa se pensioneze? Cine hotaraste luarea acestei ... (vezi toată discuția)
Pensionare andreeeei andreeeei vreau sa stiu daca se poate cind o sa ies la pensie daca am lucrat in turnatorie otel 24 de ani si am 16 de gr.1pina in 2001 .am 50 de ani sint nascut in 05 ... (vezi toată discuția)
Pensie pe caz de boala + aflarea stagiului de cotizare şi a punctajului de până acum EmilSavu2 EmilSavu2 Bună ziua, Vă rog mult să mă ajutaţi cu răspunsul la două întrebări: [b]1)[/b] Cum pot afla ce stagiu de cotizare am şi ce punctaj am acumulat ... (vezi toată discuția)