dogarudobra 
	    	Utilizator

dogarudobra 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 dogarudobra	                   

am depus o cerere in instanta de revendicarea unei suprafete de teren detinuta cu TP
Dupa eliberarea TP, cu 4 ani mai tarziu o alta persoana a fost pusa in ... (vezi toată discuția)
	                    dogarudobra	                   

am depus o cerere in instanta de revendicarea unei suprafete de teren detinuta cu TP
Dupa eliberarea TP, cu 4 ani mai tarziu o alta persoana a fost pusa in ... (vezi toată discuția)

dogarudobra	                   

daca  cu cerea de revizuire se poate castiga vreodata , avand in vedere ca este judecata de acelasi complet
am avut cantraditii cu instanta care a judecat ... (vezi toată discuția)
	                    dogarudobra	                   

daca  cu cerea de revizuire se poate castiga vreodata , avand in vedere ca este judecata de acelasi complet
am avut cantraditii cu instanta care a judecat ... (vezi toată discuția)

dogarudobra	                   

din 2009 am cerut revndicarea a 2500mp, deoarece comisia mai eliberase un alt TP de 1000mp peste suprafata din actul meu de prop
Procesul a fost lung,. La ... (vezi toată discuția)
	                    dogarudobra	                   

din 2009 am cerut revndicarea a 2500mp, deoarece comisia mai eliberase un alt TP de 1000mp peste suprafata din actul meu de prop
Procesul a fost lung,. La ... (vezi toată discuția)