Am câștigat procesul cu vechiul angajator si instanța a dispus reintegrarea si toate celelalte. Problema mea este ca in momentul acesta sunt angajat in MApN. Cum trebuie sa procedez? Mulțumesc anticipat
Admite în parte acţiunea. Anulează decizia nr. ...............emisă de pârâtă. Dispune reintegrarea reclamantului în funcţia deţinută anterior concedierii. Obligă pârâta la plata unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi reactualizate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat reclamantul de la data concedierii până la reintegrarea efectivă. Respinge acţiunea sub celelalte aspecte ca neîntemeiată. Cu apel în 10 de zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VIII-a Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 30.09.2014.
Daca doriti puteti face apel pentru ceea ce s-a respins de catre instanta.
De asemenea, puteti pune in executare hotararea, sub riscul intoarcerii executarii silite, daca pierdeti in apel.
Încă nu am primit redactarea hotărâri. Ma gândeam sa vorbesc cu angajatorul, dar nu știu cum sa procedez. Sa-l sun ori sa-i trimit un email pt o întâlnirea. Ce ma sfătuiți?