Am câștigat procesul cu vechiul angajator si instanța a dispus reintegrarea si toate celelalte. Problema mea este ca in momentul acesta sunt angajat in MApN. Cum trebuie sa procedez? Mulțumesc anticipat
Ce trebuie sa fac acum cand angajatorul nu a facut apel? Avocatul lui a spus ca imi trimite cererea de reintegrare cu suma salariilor, dar a trecut cateva zile si nu am primit nimic. Trebuie sa ma duc la tribunal sa iau ceva ca sa demonstrez ca a ramas definitiva si apoi sa trimit la firma o cerere? Multumesc!
Mergeti la Tribunal si solicitati eliberarea unei copii legalizate de pe hotararea judecatoreasca cu mentiunea ca este definitiva.
Dupa obtinerea acesteia, o puneti in executare hotararea in cauza.
Pai, nu scrie clar in hot. cu toate drepturile de care ar fi beneficiat? Trebuie sa scrie expres si concediu? Si nu trebuie sa calculeze si indicele de inflatie conf. art 296/4 lit k c. fiscal? Ce trebuie sa fac daca nu vrea sa plateasca c.o. Mentionez ca salariile le-am primit, dar nu indexate, majorate s.a.m.d. Personal am facut o cerere angajatorului precum sa calculeze si c.o. Acesta a spus, telefonic nu scris, ca nu scrie in hotarare despre c.odihna.