Daniela Vorovenci 
	    	Consultant fiscal

Daniela Vorovenci 
	    	Consultant fiscal	    

sherazat 
	    	Utilizator

sherazat 
	    	Utilizator	    

Mimi Manea 
	    	Consilier juridic

Mimi Manea 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 li_a_she	                   

ma judec de 4 ani cu un vecin care si-a facut o anexa la 27 de cm de zidul casei mele din cauza aceasta cand ploua apa se scurge pe peretii mei , nu pot nici ... (vezi toată discuția)
	                    li_a_she	                   

ma judec de 4 ani cu un vecin care si-a facut o anexa la 27 de cm de zidul casei mele din cauza aceasta cand ploua apa se scurge pe peretii mei , nu pot nici ... (vezi toată discuția)

sotir	                   

distanta dintre gardul vecinilor si casa mea este de 30 de cm vor avea castig de cauza an instanta dak eu am geamuri mate catre ei????
 (vezi toată discuția)
	                    sotir	                   

distanta dintre gardul vecinilor si casa mea este de 30 de cm vor avea castig de cauza an instanta dak eu am geamuri mate catre ei????
 (vezi toată discuția)

alex&mm	                   

As ruga sa-mi spuna cineva daca exista vre-o lege care sa-mi interzica,la o cladire,amplasarea unui geam,cu vizibilitate spre curtea vecina,s-au spre cladirea ... (vezi toată discuția)
	                    alex&mm	                   

As ruga sa-mi spuna cineva daca exista vre-o lege care sa-mi interzica,la o cladire,amplasarea unui geam,cu vizibilitate spre curtea vecina,s-au spre cladirea ... (vezi toată discuția)