Laszlo Bicsak 
	    	Alte profesii

Laszlo Bicsak 
	    	Alte profesii	    

CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
 CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat 	
			~ final discuție ~
 elisabeta1987	                   

daca ma inpac cu victima cinee va plati spitalizareaacestuia ? (vezi toată discuția)
	                    elisabeta1987	                   

daca ma inpac cu victima cinee va plati spitalizareaacestuia ? (vezi toată discuția)

Carina2014	                   

Buna ziua,
In urma cu doua saptamâni am accidentat o bătrâna pe trecerea de pietoni, am oprit si am acordat prioritate după care ea s a întors din drum ... (vezi toată discuția)
	                    Carina2014	                   

Buna ziua,
In urma cu doua saptamâni am accidentat o bătrâna pe trecerea de pietoni, am oprit si am acordat prioritate după care ea s a întors din drum ... (vezi toată discuția)

gori macovei	                   

Buna, am si eu o problema. sa spunem ca am lovit o persoana cu masina pe trecerea de pietoni. viteza mica 10-15 km/h, fata accidentata s-a lovit cu capul de ... (vezi toată discuția)
	                    gori macovei	                   

Buna, am si eu o problema. sa spunem ca am lovit o persoana cu masina pe trecerea de pietoni. viteza mica 10-15 km/h, fata accidentata s-a lovit cu capul de ... (vezi toată discuția)