avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 187 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pfa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pfa

Buna ziua,

O intrebare, daca devin pfa pot colabora/presta servicii unei societati profesionale de avocati ? Eu sunt licentiata in drept si ca persoana fizica nu pot lucra in cadrul unei asemenea societati, avand in vedere statutul profesiei de avocat. Astfel fiind pfa, as putea presta servicii de secretariat ?

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:18, 13 Octombrie 2014
In baza unui contract de prestari servicii incheiat intre PFA si societatea de avocatura respectiva se poate presta activitati de secretariat daca PFA are un astfel de obiect de activitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilierul juridic in cadrul unui cabinet de avocat ContSters40598 ContSters40598 Concret, cum poate colabora consilierul juridic cu un avocat? Ce poate el face in cadrul cabinetului de avocat? Cum va colabora cu avocatul? Cum va fi ... (vezi toată discuția)
Inregistrare ca pfi raduiulian raduiulian Buna ziua, Sunt medic veterinar si cercetator. As dori sa devin independent pentru a presta servicii de consultanta si profesionale. Pot sa ma inregistrez ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic- cim? cristina_vilceanu cristina_vilceanu Buna ziua! Sunt consilier juridic dar am inceput o colaborare cu un cabinet de avocatura si v-as ruga sa-mi dati o solutie pentru a-mi putea desfasura ... (vezi toată discuția)